Cum alegi un DJ care sa puna muzica buna la nunta?

  • de

Ati decis deja ca la nunta voastra sa cante un DJ si nu o trupa? E o idee buna. Intrebarea este: cum veti alege DJ-ul care va poatea sa aduca un plus de valoare evenimentului?

Pentru majoritatea cuplurilor, divertismentul este factorul principal in determinarea succesului evenimentului. Prin urmare, alegerea unui DJ bun pentru nunta nu este intotdeauna o sarcina usoara.

Poate veti gasi mai multe persoane dispuse sa puna muzica la nunta pentru bani, dar ce calitate veti obtine? Pana la urma, este nunta voastra. Aveti o singura sansa de a face totul corect.

Ce inseamna un DJ bun pentru nunta?

A fi DJ inseamna mai mult decat sa pui muzica la o nunta. Iata cateva calitati esentiale pe care care ar trebui sa le aiba un DJ.

– Personalitate

DJ-ul va fi responsabil de setarea atmosferei de la nunta. Daca ai un DJ plictisitor, inseamna ca si nunta va fi plictisitoare.

Personalitatea DJ-ului este cel mai important indiciu pe care ar trebui sa-l aveti in vedere. In loc sa va bazati pe emailuri si texte de pe website-uri, cel mai bine este sa va intalniti in persoana cu persoana care ar putea sa va puna muzica la nunta. Asa puteti vorbi despre vibe, cerinte si muzica preferata.

– Comunicare

Redarea muzicii este doar o parte din ceea ce face un DJ la o nunta. Daca fotograful surprinde taierea tortului, DJ-ul de nunta trebuie sa comunice ce se intampla si trebuie sa o faca bine.

Acesta este motivul pentru care este atat de important sa angajati un DJ bun pentru nunta. Flexibilitate Orice DJ care se specializeaza in nunti va fi in general un bun organizator. Dar, el trebuie sa stie sa fie si flexibil. Un DJ organizat are o copie a calendarului serii si astfel poate programa mult mai usor muzica pe care o va reda. Dar, daca mirele si mireasa intarzie o ora, el trebuie sa se adapteze pe loc, pentru ca voi si invitatii sa va puteti bucura in continuare de o seara frumoasa.

Cum sa alegeti un DJ pentru nunta?
Iata cateva intrebari care va pot ghida alegerea:

– Vreti un DJ cu norma intreaga?

– Cati DJ vor fi prezenti la eveniment?

– Ce includ mai exact serviciile oferite de catre DJ?

– DJ-ul este specializat in nunti?

– Are un stil preferat?

– Cum isi va contrui playlistul?

– Care sunt tarifele pe care le practica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *